MANŞET!

KUR’AN NASIL OKUNUR VE DİNLENİR?

KUR’AN NASIL OKUNUR VE DİNLENİR? Karanlıklardan aydınlığa çıkalım, (Hadid 9) en doğru yolu bulalım (İsra 9) diye biz kullarına Kitabullah...

12.06.2017

KATAR

KATAR?
Bir tarafta Suud-i Amerika, hemen yanında Darbeci Sisi? Kuyruğuna takılmış daha bilmem kimileri!
Hedef? Katar!
Sebep? Teröre destek veriyormuş! 
Kim diyor bunu? Terörbaşı USA ve Uşakları!
Aptalız ya yutacaazz!
De gett!..

Peki Türkiye olarak ne yapmalı?
Her şeye rağmen Suudi USA, İran ve hatta Rusya ile temasa geçip Amerikan İti'nin bu iğrenç oyunu bi şekilde bozulmalı... Maalesef Kurtlar Sofrası'ndayız. Tayyibin işi zor Rabbim yardımcısı olsun...
Mesele Katar meselesi değil yeğen hala anlamadın mı? Terörün bizatihi kendisi At Hırsızı Amerikan Conisi, Ortadoğu'da yaptığı bunca pisliklerin faturasını da Körfez'e ödettirecek?! Mendeburun ekonomisi dip yaptı çünkü!
Ha şunu da unutmayın: "Ülkeler küfürle ayakta durur da zulümle asla!"
Senin de ecelin yaklaştı Amerika, biraz daha horozlan bakalım!
Ne diyem Rabbim İslam Coğrafyasına basiret versin. Ve cümlemize "Ey İman edenler! Kendinize bakın! Sizler doğru yolda olduğunuz sürece sapan kimseler size zarar veremez..." buyruğuna boyun eğdirmeyi! (Maide 5/105)
M. TULUKCU
KATAR 2
Türkiye Katar'a Mehmetçik göndermekle çok iyi yapıyor!
Ben böyle diyorum da kimi zevat aksini söylüyor! Suud-i Amerika başta olmak üzere Türkiye Körfez ülkelerini karşısına almamalıymış? Ee n'apcakmış peki? Ne şiş yansın ne kebapmış! Yani? Eskiden olduğu gibi kenarda durmalı etliye sütlüye karışmamalıymışız?
De gett!!
"Katar ne demek" belli ki kafan basmıyor!
Kısaca özetliyem dinne:
Önce soru 1: Suud-i Arabistan (Devletin adına bakar mısın? Suud sülalesinin Arabistanı!!!) krallık değil mi? Krallık tabi. Peki Amerikan Conisi bunlara hiç dokunuyor mu? Şu demokrasi meselesi hikayesi anna. Hani At Hırsızı Amerikan Conileri için çok önemliydi ya ondan diyom??? Ne gezeerr! Tam aksine bir numaralı hamisi!
Soru 2: Mısır'da darbe oldu Sisi denen mendebur yönetime el koydu dimi? Peki Amerikan İti bunlara "Aloo! sen napıyon adamım?" dedi mi??? Tam aksine onun da hamisi değil mi? Hem de bal gibi!
Bunlara göz yuman At Hırsızı ne diyor peki?
Katar yok edilmeli!
Niye?
Geçen gün de yazdım: "Terörün bizatihi kendisi At Hırsızı Amerikan Conisi, Ortadoğu'da yaptığı bunca pisliklerin faturasını da Körfez'e ödettirecek?! Mendeburun ekonomisi dip yaptı çünkü!" diye.
Katar'ın biletini kesmenin altında bu var tamam da daha başka hedefler de var USA Köpeği ile emrindeki Eniklerinin?
En başta Türkiye'yi ardından İran'ı bitirmek, İsrail'i iyiden ferahlatmak!
Çünkü ABD İti ile Suud - Mısır yönetimleri ve tabii ki bebek katilleri İsrail bu iki ülkeden hiç hazzetmiyorlar bunu bil!
Onlara göre Türkiye İhvan-ı Müslimin kafalı(!) bir yönetimin elinde? İran ise zaten Şii ve bi ayrı yılanın başı? Bu iki şer cephesi(!) de mutlaka yok edilmeli!
Katar'a ne diye saldırıyorlar hatırla: "İhvan-ı Müslimin, Hamas ve Hizbullah'a destek veriyor?" diye!
Kısmen doğru da bu. Evet Türkiye ne Mısır'ın Sisi'sinden memnun ne İsrail'in baş düşmanı Filistin Hamas'ına ve Hizbullah'a düşman. (İyi ki de böyle!)
Senin anlayacağın Katar demek, başta Türkiye ve ardından İran'a alenen resmen savaş açmak demektir! Aynı zamanda Sünni- Şii savaşını körüklemek, ortalığı yangın yerine çevirmek de var!
Mevzuyu annadın mı şimdi? Çaktın mı köfteyi???
Türkiye iyi yolda demem bundan! Sarı Öküz'ü gözü dönmüş aslanlara yem edecek sonra da kuzu kuzu sırasını mı bekleyecekti? He olur!
Türkiye iyi yolda, iyi yolda.. Rabbim yardımcımız olsun... Biz bu oyunu çözeriz evelallah. Türkiye sandığınızdan da güçlü elhamdülillah! İyi bir dış politikaya ihtiyaç var elbet. Batı'dan tam da kopmadan Rusya, Çin, İran, Pakistan, Endonezya, Malezya eksenini göz ardı etmemek gibi misal... Dedim ya burası Kurtlar Sofrası!
Şu Suud Sülalesi'ne, Darbeci Sisi Eniğine birileri artık haddini bildirmeli... Dolayısıyla PYD - YPG yani PKK ile Pensilvanya Meczubu ve Kölecikleri'nin de hamisi Amerikan Köpeğine! Bu da ancak Türkiye'nin aktif politikalarıyla olabilir nokta!
Hayırlı sahurlar...
M. TULUKCU
●●●

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.